Servis - program medicinske opreme

 

Servisna služba programa Medicinska Oprema zapošljava sertifikovane servisne inženjere za brend Hill-Rom. Uslugu servisiranja vršimo na području Srbije i Crne Gore za koje smo jedini ovlašćeni serviser I distributer originalnih rezervnih delova, a prema zahtevima I potrebama korisnika i u drugim zemljama u region Centrale I Istočne Evrope (npr. Slovenija, Makedonija)

Naši servisni inženjeri su završili servisne obuke kod proizvodjača i sertifikovani su za: bolničke krevete, antidekubitalne I terapijske dušeke, strečere, prsluke, mehanička pomagala za nepokretne pacijente - dizalice.

Servis posluje u skladu sa sistemom upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008. Svi serviseri su opremljeni neophodnim alatom za brzo i efikasno otklanjanje kvarova i nedostataka, imaju pristup informatičkom sistemu Hill-Rom i njihovim help-desk odelenjima za efikasnu dijagnostiku kvarova i brzu porudžbinu neophodnih rezervnih delova.

Isporuka originalnih rezervnih delova potpada pod logistiku proizvođača, te svaka porudžbina izvršena do 15h tekućeg dana se procesuira i brzom poštom istog dana naručeni deo/delovi se šalju na adresu naručioca. Pošto u distributivnom lancu učestvuju najveća imena brzih pošti kao sto su DHL, TNT, FEDEX, naručene pošiljke stižu na odredište vec naredni dan po izvršenoj porudžbini.

Naš tim Ima dovoljno iskustva da podrži svakog kupca/korisnika na teritoriji Srbije i Crne Gore i spreman je na brz odgovor na poziv korisnika, efikasnu dijagnostiku i brzo otklanjanje kvarova.

Go to top