Servis - program medicinske opreme

 

Servisna služba programa Medicinska Oprema zapošljava sertifikovane servisne inženjere za oba brenda koja zastupamo: Philips i Hill-Rom. Uslugu serisiranja vršimo na području Srbije i Crne Gore za koje smo jedini ovlašćeni serviser I distributer originalnih rezervnih delova, a prema zahtevima I potrebama korisnika i u drugim zemljama u region Centrale I Istočne Evrope (npr. Slovenija, Makedonija)

Naši servisni inženjeri su završili servisne obuke kod Proizvodjača i sertifikovani su za:

proizvođača Philips: Magnetne rezonance, CT skenere, angiografske aparate I C-lukove, rendgene, ultrazvučne aparate, monitoring

proizvođača Hill-Rom: Bolnički kreveti, antidekubitalni I terapijski dušeci, strečeri, prsluci, mehanicka pomagala za nepokretne pacijente -dizalice

Naša servisna služba zapošljava:

  • rukovodioca službe servisa
  • servisnog inženjera za MR, rendgene, ultrazvuke, monitoring
  • servisnog inženjera za CT skenere, angio aparate, ultrazvuke, bolničke krevete
  • autorizovanog servisnog inženjera za rendgene i angio aparate

Servis posluje u skladu sa sistemom upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008. Svi serviseri su opremljeni neophodnim alatom za brzo i efikasno otklanjanje kvarova i nedostataka, imaju pristup informatičkom sistemu proizvođača Philips i Hill-Rom i njihovim help-desk odelenjima za efikasnu dijagnostiku kvarova i brzu porudžbinu neophodnih rezervnih delova.

Isporuka originalnih rezervnih delova potpada pod logistiku proizvođača, te svaka porudžbina izvršena do 15h tekućeg dana se procesuira i brzom poštom istog dana naručeni deo/delovi se šalju na adresu naručioca. Pošto u distributivnom lancu učestvuju najveća imena brzih pošti kao sto su DHL, TNT, FEDEX, naručene pošiljke stižu na odredište vec naredni dan po izvršenoj porudžbini.

Gorenje GTI doo Beograd je ovlašćeni distributer kompanije Philips od 01.01.2006 godine, tako da ćemo obeležiti jubilej decenijskog poslovanja krajem ove godine. Naš tim Ima dovoljno iskustva da podrži svakog kupca/korisnika na teritoriji Srbije i Crne Gore i spreman je na brz odgovor na poziv korisnika, efikasnu dijagnostiku i brzo otklanjanje kvarova.

Go to top