Servis - program mehanizacije

 

Gorenje GTI doo Beograd (Društvo) je zastupnik renomiranih svetskih proizvođača viljuškara i komunalne mehanizacije na području Srbije.

Društvo ima servisnu službu koja vrši servisne usluge redovnog, preventivnog i korektivnog održavanja u garantnom i vangarantnom roku. Servis se nalazi u okviru logističkog centra kompanije Milšped sa adresom Krnješevci, Beograd. Servisni prostor je površine 147 m2.

Servis sadrži radni prostor za vršenje servisnih intervencija, zaseban prostor za lagerovanje rezervnih delova u rafovima i kancelarijski prostor za servisere.

U službi servisa radi 6 osoba i to:

  • Rukovodilac službe servisa
  • Servis administrator
  • Serviser mehanike, hidraulike i elektronike
  • Serviser mehanike
  • Serviser hidraulike

U servisnom radnom prostoru prostora se održavaju i lageruju viljuškari sa osavremenjenim načinom rada i protoka papira, robe i dokumentacije.

Servis poseduje 4 servisna vagon vozila i to: Peugeot Expert, Peugeot Partner, Dacia Dokker, Skoda Fabia. Prva 3 navedena vozila imaju zatvoreni furgonski prostorom za transport rezervnih delova, alata, ulja i maziva. Imamo sav neophodan i potreban alat za rad servisera, sa svim potrebnim mernim instrumentima i aparatima za dijagnostiku kvarova na mašinama.

Serviseri su dobro obučeni u inostranstvu i osposobljeni za efikasno otklanjanje kvarova i održavanje mašina iz programa “mehanizacija” sa sertifikatima od strane proizvođača mašina.

Servisna intervencija se može obavljati na licu mesta (kod kupca) ili, ako je složeniji zahvat u pitanju i traži više vremena i angažmana i alata, onda se viljuškar doprema u naš servis.

Odziv servisera na poziv za redovan servis je 24 sata od prijema poziva, dok se popravke završavaju u roku od maksimalno 10 dana za vanredne kvarove.

Koordinacija između kupaca i nas je zasad veoma dobra, tako da su naši kupci zadovoljni!

REZERVNI DELOVI

Na stanju zaliha imamo rezervne delove po sugestivnoj listi proizvođača za sve modele koje smo prodali na tržištu Srbije. Naša zaliha rezervnih delova trenutno iznosi ~ 100.000,00 EUR-a što zadovoljava trenutne potrebe tržišta. Naravno sa povećanjem prodaje mašina, kao i sa povećanjem broja korisnika servisnih usluga.

Naša zaliha rezervnih delova se uvećava u proporcionalnoj srazmeri. Inače promet rezervnih delova je veoma intenzivan jer na našem tržištu ima dosta mašina iz asortimana firmi koje zastupamo tako da imamo česte narudžbine za rezervne delove.

Naš servis održava ~ 400 viljuškara i 32 komunalna vozila.

Spremni smo se ugovorom obavezati da možemo imati kratak servisni odziv na vaš poziv, kao i u vezi efikasnog otklanjanja kvarova, distribucije rezervnih delova u garantnom i vangarantnom roku.

Imamo mogućnost i potencijal da podržimo svakog našeg kupca! Ukratko, naša poslovna politika je ‘briga o kupcu’ i zasada uspevamo da uspešno realizujemo ovaj zadatak!

Go to top